Een aanrader voor iedereen die wel eens bepaalde gedachten heeft gehad over die ene sexy sporter.

Brandy 28 december 2019
Game! is een bundel met 3 verhalen in het New Adult genre geschreven door Nederlandse auteurs.

Samenvatting:
Oppassen – Marielle Brouwer
Als Fynn zich in 'Oppassen' van Mariëlle Brouwer meldt als nieuwe coach van het damesijshockeyteam van de Red Eagles, had hij niet gerekend op een vijandig onthaal. De hoofdcoach waarschuwt hem voor Yara, een griet waarvoor hij moet oppassen. Yara moet in eerste instantie niets van Fynn weten, maar Fynn laat zich niet zo snel uit het veld slaan. Als hij haar aanbiedt te helpen met trainen, neemt Yara aarzelend zijn aanbod aan.

Zeg mijn naam – Kim Mulder
Fenna had zich in 'Zeg mijn naam' van Kim Mulder haar zomervakantie wel anders voorgesteld. Door een ongelukkige blessure ligt ze niet aan een Spaans strand met haar vriendinnen, maar in het zwembad met verplichte fysio-oefeningen. Tijdens een van haar sessies loopt ze haar jeugdliefde Shane tegen het sexy en gespierde zwemmerslijf. Ineens ziet haar vakantie er een stuk rooskleuriger uit.

Om te winnen, moet je scoren – Miranda Hillers
In 'Om te winnen, moet je scoren' van Miranda Hillers doet Max er alles aan om haar damesvoetbalteam in de lucht te houden. Zelfs samenwerken met Wes, de arrogante aanvoerder van het herenteam van FC de Kneiters. Als het Max tijdens een nogal 'hot' spelletje straatvoetbal lukt Wes op z'n plek te zetten, gaan alle remmen los. Want… om te winnen, moet je scoren!

Mijn mening:
Oppassen – Marielle Brouwer
Je kent het wel die docent of stagiair die eigenlijk off limit is…. daar denkt Yara anders over.
Fynn en Yara zijn beide leuke personages en ik vind het dan ook leuk dat het vanuit beide perspectieven word beschreven zonder dat er herhaling in het verhaal zit. Het verhaal zelf is wel wat voorspelbaar maar dat maakt het zeker niet minder leuk om te lezen. Een mooi verhaal om de bundel mee af te trappen. Ik geef dit verhaal op zichzelf 3 sterren.

Zeg mijn naam – Kim Mulder
Een verhaal waarin Fenna eigenlijk moet toegeven nooit over haar eerste liefde Shane heen te zijn gekomen. Shane is nu ouder en wijzer maar welke last draagt hij met zich mee?
Een herkenbaar verhaal zonder voorspelbaar te zijn en een personage met een sterke eigen wil.
Ik geef dit verhaal op zichzelf 4 sterren.

Om te winnen, moet je scoren – Miranda Hillers
Dit is het laatste verhaal in bundel. Max(ine) wil haar dames voetbalteam op de kaart zetten en moet dit doen met behulp van Wes, de aanvoerder van het herenteam. Max heeft een dikke crush op Wes maar Wes maakt haar eigenlijk altijd maar belachelijk. Ik geef dit verhaal op zichzelf 3 sterren.

Deze bundel met korte verhalen is een mooie manier om kennis te maken met de auteurs.

Ik geef dit boek als geheel: 3 sterren ⭐️⭐️⭐️

Meer recensies van Brandy