Had er meer van verwacht

BrriljantLeest 28 januari 2026
In het kort beschreven:
Sylvie Patterson, een leerling van een kostschool in Californië, wordt verliefd op haar klasgenoot Gabe. Daardoor wordt ze meegezogen in een experiment dat haar leven behoorlijk veranderd. Samen met Gabe en Dr. Adrian Keller, (een charismatische wetenschapper) doet ze onderzoek naar lucide dromen, en de mogelijke therapeutische werking ervan. Als ze verhuizen en in een complexe verhouding komen met hun buren. Begint Sylvia te twijfelen of het onderzoek.

Het verhaal opzich klinkt heel interessant en zo begon het ook. Het begin vond ik best boeiend om te lezen. Op een gegeven moment vond ik het een beetje eentonig en saai worden. Er gebeurde naar mijn idee weinig en soms was het wat rommelig en lastig te volgen. Ik denk dat er meer in dit verhaal had kunnen zitten. Met moeite heb ik het boek uitgelezen. Waar ik toch wel blij mee ben. Maar 346 pagina's is voor mij eigenlijk net iets te veel.

Meer recensies van BrriljantLeest