Alles is nu!
Hadley komt uit een rijk gezin waar alles voor de wind lijkt te gaan.
Maar hoelang kun je de schijn ophouden, met een vader die alles voor je bepaald en een moeder die eigenlijk niet echt aanwezig is.
Ze probeert alles in het werk te stellen om haar kleine zusje lila niet hetzelfde te laten overkomen als haar.
Maar dan komt haar verboden liefde uit, en gebeurt er een ongeluk waardoor alles veranderd.
Nu moet Hadley alle zeilen bij zetten om vrede te krijgen met het nu.
Het verhaal komt in het begin langzaam op gang , nadat alles in een stroomversnelling komt. Doordat het ongeluk gebeurt en Hadley’s geheim uitkomt, wil je verder lezen.
De schrijfster houd de spanning erin door tussen nu en toen heen en weer te springen, en daardoor het verhaal een wending te geven die aan het eind als een puzzel in elkaar past.
Maar hoever ga je als jong volwassenen om dat te beschermen wat je lief is.
Van mij krijgt Amy Gilles met Alles is nu vier sterren
Ze heeft het goed onder de aandacht gebracht en dit is iets wat ook zeker moet blijven(maatschappelijk thema)
Echt het lezen waard.
Quote:
We kunnen het niet zomaar opgeven, alleen omdat het leven af en toe een stok in de wielen steekt.
Nu moet Hadley alle zeilen bij zetten om vrede te krijgen met het nu.
Maar hoever ga je als jong volwassenen om dat te beschermen wat je lief is.
Van mij krijgt Amy Gilles met Alles is nu vier sterren
Echt het lezen waard.