Heerlijk verhaal, smaak naar meer
Mijn mening over dit te korte verhaal
Hannah is een verlegen jonge vrouw, die werkzaam is op het advocatenkantoor Anderson & Anderson. In een nacht heeft ze een hete droom over haar baas Drew Anderson, tot ze bijna bij haar climax kwam schrok ze wakker en realiseert zich dat ze maar een half uur de tijd heeft om op haar werk te komen. Daar aangekomen maakt Drew een opmerking dat Hannahś shirt binnenstebuiten zit en daar schaam ze zich voor. Als ze in haar kantoor met haar beste vriendin/collega staat te praten over haar droom, vat Drew een gedeelte op en wordt daarom jaloers op degene waar Hannah het over heeft, maar laat dat niet merken.
Zou het Hannah lukken om een beetje meer moed bij elkaar te krijgen en om aan Drew te vertellen dat ze een crush op hem heeft? of zou het toch bij het dromen blijven?
Zou Drew erachter komen dat het gesprek die Hannah en haar beste vriendin hadden over hem ging? Je leest het allemaal in dit deze streamy erotische korte verhaal .
Wat is dit toch weer een heerlijk verhaal die onderdeel is van de verhalenbundel out of office en de debuut van deze schrijfster.
Je wordt weer vanaf het begin tot het eind opgezogen in het verhaal. Ik vond het heerlijk om te lezen. Dat een jonge vrouw een seksdroom heeft over haar baas waar ze een crush op heeft, want hoe vaak zou het voorkomen in het bedrijfsleven dat een vrouw zo droom heeft over zijn of haar baas ( mits die aantrekkelijk is).
Ik kan niet anders zeggen dat ik er weer van genoten heb en daarom geef ik dit deel 5.0⭐️ en kan ik niet wachten om meer te kunnen lezen van deze nieuwkomer van een schrijfster