Heerlijke aanrader

Celeste1984 Celeste1984
10 mrt 2022

Het verhaal begint dat er een vrouw op de vrachtschip genaamd Hannah aan boord spoelt bij schipper Stefan Jacobs als hij dat meldt bij de politie, worden Will Carrick en Jeff Purdy aangesteld om uit te zoeken wie de vrouw is. Alleen hebben ze een doorweekte mobieltje die ze hopen droog te krijgen. Na een paar dagen als ze in het mobieltje kunnen kijken komen ze een foto tegen van de vrouw maar daarnaast zien ze een hand met een ring en dat het hun naar Normandië, waar ze samen gaan werken met agente Inez Lovatt die haar vader op zijn sterfbed een belofte doet om op zoek te gaan naar haar moeder die dertien jaar geleden is verdwenen en zelf het nodige heeft meegemaakt in het verleden
Inez die onnodige klusjes moet doen ( dranghekken neerzetten voor een evenement) wordt door haar chef Harry op de zaak van de vermiste vrouw gezet en ze zou moeten samenwerken met Carrick en Purdy. Al snel komen ze erachter dat ze te maken hebben met de onderwereld van de vastgoedbeleggers en besluiten ze dat Inez daar gaat infiltreren. Wat ontdekt Inez tijdens haar infiltratie werkzaamheden over de vastgoedbeleggers? Zouden de drie erachter komen wie de dode vrouw is? en zou Inez de gebeurtenis van haar verleden een plekje kunnen geven?
Allereerst wil ik deze schrijfster bedanken voor haar vertrouwen om haar nieuwste boekenkindje te mogen lezen
Deze schrijfster die woonachtig is samen met haar man en hun twee kinderen in Roosendaal en bekend is van haar eerder verschenen boeken waterval en herstart heeft een goed verhaal op papier gezet met een sterke proloog die je triggert om verder te lezen.
Het verhaal bevat korte hoofdstukken en wordt door meerdere perspectieven verteld.
Dit is de eerste keer dat ik iets lees van de schrijfster en ik heb de voorrecht dat ze mij heeft uitgekozen om dit boek te mogen recenseren, hierbij mijn dank ervoor.
Het is een echte misdaad thriller en ik vond het heerlijk om te lezen. Daarom kan ik dit boek niet anders dan 4 ⭐️

Meer recensies van Celeste1984