Meedogenloze onschuld

Celeste1984 Celeste1984
28 mrt 2023

Mijn mening over het eerste deel van deze maffia roman.
Jamiel Demirci is een drugskartel leider die een aantal organisatie heeft als op een dag een van zijn mannen mooie onschuldige Maria meeneemt besluit Jamiel haar gevangen te houden tot hij haar broer Sander, een concurrent van Jamiel heeft gevonden en met hem afrekent.
Jamiel besluit al snel om Maria in zijn eigen huis gevangen te houden en daar komt Jamiel erachter dat hij gevoelens voor Maria aan het krijgen is. Maar ondertussen worden steeds Jamiel zijn loopjongens mishandelt en komen ze in het ziekenhuis terecht.
Zou het Jamiel en zijn mannen erachter komen wie achter de mishandeling van zijn loopjongens zit ?
Zou de gevoelens beantwoord worden door Maria?
Daar kan je op een manier achterkomen om het dit boek die ik zeker aanraad als je van de thema drugskartel, ontvoeringen, romantiek en marteling houdt.
Dit boek is zo vlot geschreven dat het leest als een trein en als lezer wil je weten hoe het met de twee hoofdpersonages verloopt. Naast de twee hoofdpersonages heb ik als lezer ook genoten hoe schrijfster de mannen van de Jamiel heeft neergezet dat ik mij betrapte dat ik stiekem zat te lachen erom.
Dit deel wordt door de mannelijke hoofdpersonage verteld en neem je echt een kijkje in zijn gedachtengang, omdat hij niet vind kunnen dat hij gevoelens voor Maria krijgt, maar toch krijgt en die tweestrijd dat hij heeft heeft de schrijfster heel mooi beschreven.
Ik ben zeer enthousiast  en ga snel verder met deel 2 zo dat ik weet hoe het verdergaat. Maar dit eerste deel krijgt 5.0⭐️. Stiekem moet hier een tv serie van gemaakt worden.

Meer recensies van Celeste1984