Wat als assepoester het glazen muiltje nooit heeft geprobeerd
Wat als Assepoester het glazen muiltje nooit heeft geprobeerd?
Assepoester’s nacht op het bal is beter dan ze zich had voorgesteld. Ze ontmoet wonderbaarlijke mysterieuze magie uit een andere tijd. Ze ontsnapt aan de de tirannie van haar stiefmoeder Lady Termaine voor een heerlijke paar uur en ze ontmoet een knappe vreemdeling met wie ze een instant connectie deelt. De volgende dag hoort Assepoester dat de groothertog op zoek is naar een mysterieuze prinses die een glazen muiltje heeft achtergelaten en ze durft te hopen op een betere toekomst. Dat wil zeggen totdat Lady Termaine tussenbeide komt .
niet in staat om te bewijzen dat zij de vermiste prinses is en het leven onder Lady Termaine niet langer kan verdragen, probeert Assepoester een nieuwe start, op zoek naar werk in het paleis als naaister. Maar wanneer de groothertog hem benoemt om te dienen onder de bezoekende zus van de koning. Assepoester wordt getuige van een grootse samenzwering om de koning en de prins uit de macht te krijgen, evenals een langdurig vooroordeel tegen feeën. Waaronder Assepoester's eigen feeënmoeder. Geconfronteerd met vragen over liefde en loyaliteit aan het koninkrijk. Assepoester moet een manier vinden om de schurken uit het verleden en het heden te stoppen voordat het te laat is.
Het is een vlot geschreven verhaal die deel maakt van a twisted tale serie. Als lezer denk je dat Lady Termaine gemeen was, maar deze schrijfster heeft van een personage die in de originele verhaal een lief persoon was nu een duister iemand gemaakt. Naast oude bekende personages leer je als lezer nieuwe personages kennen. Als je van een romantische twisted tale houdt raad ik je zeker aan om deze deel te lezen. Hij is nog wel in het Engels te verkrijgen. Maar hij is echt te doen en dat zeg ik dat ik hiervoor pas drie Engelse boeken heb gelezen. Naast dit deel heeft deze schrijfster ook When you wish upon a star geschreven. Dit boek verdient 4.5⭐️omdat hij van mij iets spannenders mocht.