Heerlijk boek om te lezen
Het verleden van jou en mij was mijn eerste kennismaking met het schrijven van Brittainy Cherry. En ik moet zeggen dat het boek fijn weglas! Een emotioneel boek wat je als lezer niet onberoerd laat.
De schrijfstijl van de schrijfster is erg prettig, het vloeit mooi door en ze weet de personages met veel emotie neer te zetten. Beide hoofdpersonen, Tristan en Elizabeth, hebben in het verleden veel verdriet meegemaakt. En op de een of andere manier weten ze bij elkaar de troost te vinden die ze nodig hebben. Hoewel ik even in moest komen de eerste paar hoofdstukken wist het boek me daarna volledig te grijpen.
Het is een mooi verhaal over het omgaan met rouw, de verwerking van rouw, open stellen voor vernieuwing en vriendschappen.
Een mooi aangrijpend verhaal wat je als lezer nog wel even bezig houd als je het boek dicht slaat.
Ik wil Zomer & Keuning heel erg bedanken voor het recensie-exemplaar om te lezen en recenseren.