Hilarisch boek vól absurde gebeurtenissen
Volgens mij had Storytel mij dit boek aangeraden op basis van mijn leesgeschiedenis. Het is in elk geval op mijn TBR beland (al weet ik niet meer exact hoe) en ik heb er uitermate van genoten.
Eerder las ik al de boeken van Richard Osman over eigenwijze bejaarden in zijn boeken over de 'Moordclub, op donderdag' en dit is exact hetzelfde verhaaltype, alleen: in dit boek gebeurt NOG MEER! Het is soms niet bij te houden ha ha!
Elk hoofdstuk duurt ongeveer een uur (luisterboek) en is opgenomen als losse aflevering, maar later gebundeld in één audioboek. Elke aflevering heeft zijn eigen probleem (vaak met oplossing) én een cliffhanger. Zo ook met het einde van het boek.
Ik moest hardop lachen. Echt geniaal geschreven. Je ziet alle excentrieke oudjes en hun fratsen helemaal voor je.
Ik ben dan ook direct doorgesprongen in deel 2 (en geniet daar net zo van).
Ik ben dan ook direct doorgesprongen in deel 2 (en geniet daar net zo van).