Van CF naar STRD in minder dan 105 pagina's ;-)
Een heerlijk vlotlezend boek mogen lezen van @deverhalenfabriek tijdens mijn vakantie.
Carolien heeft tien jaar geleden iets meegemaakt waardoor ze niet meer uit gaat, niets meer van mannen wil weten en een enorme CF oftewel een controlfreak is geworden.
Op haar werk krijgt ze een nieuwe collega, Julian. Ze heeft hem vlak daarvoor al een keer op een gĂȘnant moment ontmoet, en nu moet ze hem ook nog eens inwerken. Carolien vindt hem nogal een KZ en RV terwijl Julian haar naast CF ook een SL en ZK vindt. Beiden gebruiken de nodige afkortingen om elkaar te typeren. Julian wil zorgen dat Carolien buiten haar comfortzone stapt en geeft haar een opdracht, namelijk een week lang flirten met hem. Kan Carolien dat als CF, want hoe gaat ze dit aanpakken en zal dit haar lukken?
Een heerlijk boek waarin een zwaar onderwerp krachtig wordt neergezet, en waarbij dit omgezet wordt naar iets positiefs.