In een ruk uitgelezen!

connepon 26 mei 2025
Geen idee wat ik kon verwachten van Target 1 (het beest in mij) en Target 2 (het beest in jou). Via Vrouwenthrillers en de Verhalenfabriek mocht ik beide verhalen die geschreven zijn door Hanneke Meier lezen.

In deze thrillernovelles zijn spanning en sensualiteit doorlopend aanwezig, maar in een goed evenwicht. Als je denkt hoe te weten hoe het verhaal verloopt, is er toch weer een draai en ben je op het verkeerde been gezet.

Beide verhalen lezen lekker weg en heb je zo gelezen. Wel is het raadzaam om echt eerst deel 1 te lezen en daarna pas deel 2. Benieuwd of er nog een Target 3 zal gaan komen….

Meer recensies van connepon