Familiestuk:is er een familie stuk óf is er een stuk over een familie?

connepon 02 januari 2025
Familiestuk: is er een familie stuk óf is er een stuk over een familie?

Vertaalster Sara wordt ingehuurd door een steenrijke Zwitserse familie die haar de opdracht geven dagboeken van een gestorven familielid te vertalen. Ze verdient daarmee veel geld dat ze goed kan gebruiken. Het enige wat ze moet doen is vertalen en ze heeft geheimhoudingsplicht. De inhoud van de dagboeken zorgen ervoor dat Sara ook op onderzoek gaat om meer te weten te komen over de schrijfster van de dagboeken. Maar of de familie dat zo leuk vindt....!?

Een boek dat lekker leest en waarbij de schrijfster gezorgd heeft dat je net zoals hoofdpersonage Sara nieuwsgierig wordt naar de geschiedenis van de dagboekschrijfster. Er wordt een mysterie ontrafeld en tevens is er ruimte voor een liefde tussen twee personen.

Tegenvallers voor mij, en daarom ook maar drie sterren, zijn de nodige fouten die in het boek staan en het abrupte einde. Naar mijn idee missen er nog een of twee hoofdstukken om het verhaal goed af te sluiten.

Meer recensies van connepon