Een heftige thriller met een waanzinnig plot!
Voor het eerst een boek gelezen van Arlidge, op aanraden van mijn moeder. Jenna leeft samen met haar vriend Gaz het vrije leven, ze noemen zich zelf de Starz familie met één dochter en twee zoontjes. Ze leven in een truck met elkaar en hun 3 honden. Toch vindt Jenna haar leven nog niet compleet. Ze wil graag nog een kindje erbij. Samen met Gaz bespreekt ze de mogelijkheden. Het vierde kind is wederom een jongetje, ze noemen hem Baze. In een vintex wijk in Engeland woont Sarah samen met haar man Jake en hun 3 kinderen. Een dochter en twee zoontjes. De jongste heet Max. Max lijdt aan een ziekte na zijn geboorte. Sarah gaat lunchen met een oude collega Lisa. Sarah is depressief, korte nachten, een kind met veel opstart problemen. Het leven heeft er wel eens rooskleuriger uitgezien. Na de lunch met wat lekkere glazen wijn besluit ze met Max een lange wandeling te maken. Als ze thuis komt bij haar andere kinderen met haar schoonouders krijgt ze de schrik van haar leven. Max ligt niet meer in de kinderwagen. Ze had niet meer gekeken en was juist zo blij dat Max eindelijk even sliep. Wat volgt is een verhaal dat vanuit 3 invalshoeken wordt geschreven. De familie Starz, Sarah en een dame op leeftijd die haar jonge puberdochter is kwijtgeraakt. Het boeit vanaf het begin en je kan niet stoppen met lezen. Een dikke aanrader!