Een thriller die je moet uitlezen!
Vanuit de club de Crime Compagnie is het maandboek over februari "Vlijmscherp van Marion van de Coolwijk". Het verhaal gaat over het gezin Stern. Alexander Stern werkt als plastisch chirurg is zijn eigen kliniek, zijn vrouw Lily heeft een bijbaantje op de receptie van het gemeentehuis. Samen hebben ze de tweeling Billy en Boaz, een meisje en een jongen en leven ze een mooi leven in een luxe villa. Ze zijn bevriend met Mark en Anya, Anya is zwanger van haar tweede kindje. Het gezin komt in een nachtmerrie als hun beste vriend Mark wordt vermoord. Anya blijft achter met hun 3 jarig zoontje en een baby die op komst is. Familie Stern is ook helemaal uit het veld geslagen en weten niet hoe ze hun vriendin het beste kunnen steunen. Daarbij heeft Lily ook een groot geheim waarvan ze hoopt dat dit in het onderzoek niet naar voren komt. Dan besluit de recherche tot een grootschalig DNA onderzoek. Het gezin Stern wordt daarbij ruw uit elkaar gerukt.
17 jaar later. Billy en Boaz horen jarenlang niets van hun vader totdat hij ineens contact zoekt met Billy. Hij waarschuwt haar om voorzichtig te zijn. Waarom? Billy gaat samen met haar vriendin Selina op onderzoek uit. En dat onderzoek leidt naar vroeger, naar 17 jaar geleden. Ook haar eigen leven komt daarbij naar voren. Ze heeft een aantal dingen van vroeger nooit begrepen, ze kan het zich niet herinneren, de waarheid is nog afschuwelijker dan ze ooit had kunnen bedenken. Ik zat op het puntje van mijn stoel, dit boek moet uit!