Een thriller die niet echt lekker loopt

Eerder las ik van Marly van Otterloo "Nadorst" zie mijn eerdere recensie hierover. Een heel goed boek. Via de Crime Compagnie Club is het clubboek van de maand november "Vreemd Bloed". Met veel plezier begonnen aan dit boek. Het boek gaat over Mare die een lat relatie heeft met de wat oudere tandarts Harold. Harold is nog niet lang weduwnaar en woont samen met zijn dochter Bobby. Er gebeuren vreemde dingen bij het huis van Harold. Hij wordt beschuldigd van een aantal dingen maar niemand weet of vermoed waar die beschuldigingen vandaan komen, of is Harold wel op de hoogte van de vreemde dingen? Mare heeft haar overleden Oma beloofd een week vrijwilligerswerk te doen in het verzorgingshuis waar haar Oma is overleden. Het is de week voor Kerst. Mare vertrekt naar dit verzorgingshuis en komt in de wereld van vrijwilligers en bewoners terecht die graag een onbezorgd weekje willen genieten. Mare krijgt de zorg over twee dames op leeftijd. Wilma is haar supervisor. Het botert niet echt tussen Mare en Wilma. Dan wordt er iemand dood gevonden in het verzorgingshuis. Tegelijkertijd gebeurt er een hele hoop in het leven van Harold. Mare kan Harold niet meer te pakken krijgen? Wat is er gebeurd? Het verhaal wordt geschreven vanuit Harold, Mare en Wilma. Niets komt samen in dit verhaal, er is geen plot er is geen spanning en ik vond het zonde van mijn tijd om dit boek uit te lezen. Je hebt geen idee hoe het afloopt. Heel jammer gemiste kans.

Meer recensies van Cora den Ouden-Holtman

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.