Goede vlotte thriller!
Wat een heerlijke thriller. Nummer 1 in de WP serie. Vanuit het lidmaatschap van de Crime Compagnie hebben wij deel 4 gekregen als decemberboek van de maand. Dus een mooie gelegenheid om eerst de andere 3 delen vast te gaan lezen. WP staat voor Wynona Post. WP is in opleiding voor psycholoog. Ze woont samen met Jip haar hond en haar vriend Peter werkt voor Green Peace en ziet ze zo af en toe. Haar relatie met haar ouders die in Zeeland wonen is niet zo goed. Ze ziet ze af en toe maar dat komt door haar moeder, die houdt wel contact. WP heeft er niet zoveel behoefte aan. Ze is wat chaotisch maar goed in haar werk. Op een dag krijgt ze een nieuwe cliënt in haar praktijk. De cliënt worstelt met nachtmerries en met paniekaanvallen. WP krijgt sympathie voor de cliënt. Ze overleg met haar supervisor mevrouw Baruch. Zij geeft aan dat het verstandig is dat WP niet te veel betrokken wordt bij het leven van haar cliënt. Toch gaat WP op onderzoek uit naar aanleiding van de gebeurtenissen die haar cliënt haar vertelt. Maar of dat nu zo verstandig is? Het boek leest slot en je wil weten hoe het afloopt, superspannend en verslavend! Op naar deel 2!