Mis Match

Cozybookbrew 12 juni 2024
Het is wel een boek zeg en het is nog steeds lastig om dit boek onder woorden te brengen.

Je begint met een kleine flashback hoe Sam en Emma elkaar leren kennen. Dat is bij een praatgroep van gelijkgestemden waarbij de partner is overleden.
Juist mooi dat is ter sprake wordt gebracht omdat ik denk dat er nog steeds een bepaalde taboe overheerst.. maar dat ter zijde!

Soms heb je wel eens zo’n boek die veel gevoelens bij je omhoog brengt. Dit was zo’n boek voor mij.
Verbazing, mindfuck, irritatie, boosheid en zo kan ik nog wel even doorgaan met de emoties die ik heb gevoeld tijdens het lezen.
En Ik merkte dat ik een stukje meer verdieping miste bij de personage om ergens ook begrip te voelen voor de acties in het boek.

Eerlijk moet ik ook zeggen dat er wel goede plottwist s in het verhaal zitten. Waar het soms misschien wel voorspelbaar was, maar ook dat je denkt “Huh!?”

Qua spanning vond ik het ook wel meevallen en sommige acties misschien wat te overdreven.

Het eerste deel begint vrij rustig en na ongeveer de helft beland je in een rollercoaster van gebeurtenissen.

Verder vind ik dat het verhaal fijn geschreven is. Ik kan mij wel voorstellen dat je dit boek op vakantie snel uitleest.

Een bigamist, don’t call me! Geen geheimen, wel openheid!

Meer recensies van Cozybookbrew