Emotioneel
Dit is boek 2 van de Broken Billionaires serie en wat een boek!
Poeh.. en ik heb een traantje moeten laten tijdens het lezen. Wat is dit knap en goed geschreven en één stukje kwam echt even binnen.
Wat is kwetsbaarheid eigenlijk mooi!
In dit deel gaat het over Ivan en April, Ivan de rijke & knappe snuiter en April die drie baantjes heeft om elk dubbeltje om te draaien..
Wat zij gemeen hebben is dat zij allebei trauma’s / demonen uit hun verleden met zich meedragen.
Wel willen helen, maar je schamen voor wat je meedraagt.. is de liefde sterk genoeg om hierin open en kwetsbaar te zijn en je afvragend of de ander je dan nog wel leuk vind..
Maar vergeet de spicy niet ! Dit boek heeft veel, drama, liefde, seks, humor en veel emoties! Wat een rollercoaster!
Wat leest dit boek snel weg zeg , je wilt blijven lezen.
Ik kijk nu al uit naar het volgende deel!
Nb. Vergeet de trigger warnings niet te lezen voordat je aan dit boek begint.
Wat is kwetsbaarheid eigenlijk mooi!
Wat leest dit boek snel weg zeg , je wilt blijven lezen.
Ik kijk nu al uit naar het volgende deel!
Nb. Vergeet de trigger warnings niet te lezen voordat je aan dit boek begint.