In een oogwenk

Cynthia 06 juli 2025
Commissaris Kat Frank gaat een bijzonder project leiden, ze gaat samenwerken met een AI partner, genaamd Lock. Ze gaat proberen twee cold cases op te lossen. Ze is nogal sceptisch over AI want hoe kan datI nou mensen vervangen. In het begin is het dan ook heel erg wennen want sociaal emotioneel is Lock heel zwak. Dat levert nogal ongemakkelijke situaties op maar langzaam aan begint Kat er aan te wennen en ziet ze er toch ook wel de voordelen van in. Het is het eerste deel van een serie. Kat is een leuk personage en in dit deel leer je haar al een beetje kennen. Ook haar collega’s leer je in dit deel kennen. De chemie tussen Kat en Lock vond ik erg leuk en voelde ook als echt aan. Het boek heeft een fijne schrijfstijl, je bleef geboeid in het verhaal. Interessant om meer te lezen over AI want dat is toch wel de toekomst. Ik vind het een originele thriller en ben ook zeker benieuwd naar een vervolg.

Meer recensies van Cynthia