Liefs Mama
Liefs, mama van Iliana Xander, een psychologische thriller vol geheimen en onverwachte wendingen
Ik las het boek in het Engels (Love Mom) en neem nu deel aan een interessante discussie met een leesclub op het Hebban-forum.
Deze psychologische thriller leest als een meeslepende speurtocht vol mysterie. Het verhaal wordt verteld vanuit Mackenzie Casper, dochter van de beroemde schrijfster Elizabeth Casper, beter bekend onder haar pseudoniem E.V. Renge. Wanneer Elizabeth dood wordt aangetroffen, voelt Mackenzie nauwelijks verdriet. De relatie met haar moeder was al jaren problematisch.
Kort na haar moeders verdachte overlijden ontvangt Mackenzie mysterieuze brieven, telkens ondertekend met “Liefs, mama”. Ze weet niet wie ze stuurt en besluit op onderzoek uit te gaan. Hoe goed kende Mackenzie haar moeder eigenlijk? Haar twijfels groeien met elke ontdekking Elke brief onthult nieuwe geheimen en dwingt haar om het zorgvuldig opgebouwde imago van haar moeder bij te stellen.
Hoe verder Mackenzie graaft, hoe meer puzzelstukjes op hun plaats vallen en hoe gevaarlijker het spel wordt. Familiegeheimen, vertrouwen en verraad vormen de rode draad in dit boek. Het verhaal leest vlot, zit vol onverwachte wendingen en biedt personages met echte diepgang.
Hou je van thrillers waarin spanning, emotie en plot twists elkaar in hoog tempo opvolgen? Dan is dit boek een absolute aanrader!