Onze Kleine Leugentjes (achter gesloten deuren)
Onze kleine leugentjes van Sue Watson is een meeslepende thriller waarin schijn bedriegt.
Claire lijkt de perfecte vrouw, maar haar zorgvuldig opgebouwde façade begint te barsten. Samen met haar charmante echtgenoot Daniel, een succesvolle cardioloog, vormen ze een ideaal gezin waar velen jaloers op zijn. Toch komt er langzaam een andere, duistere kant aan het licht.
Het verhaal speelt met het idee dat niemand echt weet wat er achter gesloten deuren gebeurt. Er zijn duidelijke rode vlaggen, aanwijzingen die je aan het denken zetten, maar nooit genoeg om het hele plaatje te doorzien. De relaties tussen vrienden, collega’s en familieleden zijn een psychologisch spel van vertrouwen en manipulatie. Hoewel het plot deels voorspelbaar is, zorgt een onverwachte wending ervoor dat alles verandert.
Sterbeoordeling: ★★★★☆ (4/5)
Kortom: een meeslepende thriller van macht, vriendschap en liefde