Voor altijd jong

Cynthia 06 juli 2025
Wat een mooie en bijzondere jonge vrouw is Jade. Zelf zo ziek en zoveel moeten doorstaan maar dan nog zoveel doen voor haar lotgenootjes. Het is heftig om te lezen hoe Jade van een gezonde jonge meid, ineens zo ziek wordt. Ze beschrijft heel mooi wat er vanaf dat moment allemaal gebeurt is en hoe ze steeds haar dromen heeft bij moeten stellen. Maar wat blijft ze positief! Ze heeft het allemaal zo mooi beschreven in het boek en af en toe moest ik echt even slikken. Vooral hoe ze beschrijft over hoe zij het ervaart als ze steeds haar haren verliest, dat komt zo binnen! Je kunt alleen maar heel veel respect voor Jade hebben, hoe zij omgaat met haar ziekte en wat ze ook nog allemaal doet voor haar lotgenootjes.

Meer recensies van Cynthia