Een hartverwarmende roman
Een raceromance die je hart sneller doet kloppen. Ja, je hoort het goed. Racen en een slow burn romance in één, samen met Heart of a Champion. Dit boek is het debuut van Kris Montforte en het begin van de Love on the Limit-serie.
Kris Montforte heeft een fijne schrijfstijl. Het verhaal leest erg vlot. Ik had gehoopt dat het boek zich ook op het racegedeelte zou richten, maar het grootste deel van de tijd speelt zich af in de paddock. Dus hoewel dit boek zich op een circuit afspeelt, had ik niet echt het gevoel dat het echt om racen ging. Dit zorgde er echter voor dat er meer ruimte was voor het emotionele aspect van het verhaal. Dat vond ik erg fijn.
Lees mijn volledige recensie op mijn blog Boekensteeg
Lees mijn volledige recensie op mijn blog Boekensteeg