Magisch, mysterieus en herkenbaar!
Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Al vanaf de eerste pagina wordt je helemaal in het boek getrokken. Je wordt verwelkomt in een wereld vol uitdagingen, magische krachten, verraad en emoties.
Ik vond de worldbuilding echt goed gedaan. Ik kon mij het hutje van Dianthe en de omgeving echt heel goed inbeelden. De schrijfstijl van Lieze is erg vlot en inbeeldend. Er gebeurd dan eigenlijk ook altijd wel iets en er wordt makkelijk geswitcht van gebeurtenis naar gebeurtenis. Dit gebeurd op een fijne manier en met een, voor mij, duidelijke overgang. De spanning loopt in het boek mooi op en zorgt voor een mysterieus tintje.
De emoties worden levendig beschreven en dit geeft een bepaalde herkenbaarheid met zich mee. Ik vind Dianthe een sterk en zelfstandig personage die je in het boek ook goed leert kennen.
Dit boek is echt een aanrader voor de lezers van Young Adult die zin hebben in een goed uitgewerkt Fantasy boek!
Hamley Books bedankt voor het recensie-exemplaar!
Hamley Books bedankt voor het recensie-exemplaar!