Heerlijke MM romance vol met humor!
Als je opzoek bent naar een leuke en hartverwarmende MM romance is dit je boek! Daarnaast is dit toch een cover om verliefd op te worden?
Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit een boek heb gelezen waarin twee mannelijke personages de hoofdrol hebben, uberhaupt geen romance tussen twee personages van hetzelfde geslacht. En dat is niet bewust zo gegaan trouwens. In sommige boeken kwamen ze wel gezellig voorbij.
Ik vond dit een erg leuk, hilarisch en hartverwarmend boek. @saxonjameswrites heeft een vlotte, meeslepende en levendige schrijfstijl waardoor je helemaal op gaat in het boek. Alle emoties en humor worden in het boek echt overgebracht naar de lezer toe.
Daarnaast heeft het verhaal een vlotte opbouw. Je word niet meteen losgelaten midden in een verhaal, maar leert eerst rustig de personages kennen.
Het verhaal is geschreven vanuit een dubbelperspectief, namelijk Payne en Beau. Deze zijn door Saxon James enorm krachtig en echt beschreven. En ik moet zeggen dat ik beide heren echt in mijn hart heb gesloten. Hun karakters zijn compleet verschillend en ze maken beide een mooie groei door in het boek.
Ik vond het erg verfrissend dat de karakters 30 en 40+ waren. De meeste boeken worden geschreven vanuit het perspectief van jongere personages. Ook vond ik de gescheiden mannenclub een erg leuke en humoristische toevoeging.
Nog niet eerder las ik een boek van Saxon James, maar ben zeker benieuwd geworden naar meer werk van deze auteur!