Bevat alles van de perfecte fantasy!

daphneleest 06 juli 2025
Dit boek is echt een mix van actie, spanning, bedrog, verraad, politiek machtsspel, twijfels en aantrekkingskracht. En dat alles in een sfeervolle en fantasierijke wereld dat enorm goed is uitgewerkt. Geweldig! Dit is een boek waarvoor je wakker blijft en aan het lezen blijft, mede door de verrassende plottwist.

Het boek is op een vlotte en meeslepende manier geschreven vanuit een dubbelperspectief. Hierdoor worden zowel Lara als Aren op een erg realistische manier neergezet en hierdoor wordt er een goede diepgang in het verhaal gecreƫerd.

Het verhaal wordt vanaf de eerste pagina enorm goed opgebouwd en zit heel sterk in elkaar. De wereld wordt erg gedetailleerd en kleurrijk omschreven, waardoor je je tijdens het lezen echt in de sfeer van het verhaal waant. Echt alles lijkt te kloppen aan dit verhaal.

Aan het einde van het boek heb ik zowel Lara als Aren in mijn hart gesloten en ik kijk enorm uit naar het vervolg! Voor mij had dit boek alles wat wij, als fantasy-liefhebbers, graag zien.

Meer recensies van daphneleest