Verhaal vol emoties, spanning, verlangen, liefde en magie. Aanrader!
Na het lezen van het eerste deel 'Trial of the Sun Queen' ben ik meteen doorgegaan met 'Rule of the Aurora King'. Ik vind deze serie echt fantastisch!
Je moet wel tegen een echte slowburn kunnen, normaal heb ik daar niet zoveel mee. Maar doordat er eigenlijk constant wel iets gebeurd, valt de slowburn opzich wel mee. Wel dacht ik soms wel van kom op, go for it! De chemie is tijdens het lezen echt voelbaar.
Ik vind de wereld die Nisha J. Tuli heefg neergezet echt enorm sterk. Het is een erg boeiende maar complexe wereld vol met geheimen, magie en politieke elementen.
In dit deel leren we Lor ook beter kennen, zowel wie ze nu is als persoon. Maar ook waardoor ze zo geworden is en bepaalde keuzes maakt, dit geeft een extra diepgang aan het verhaal.
Naast Lor, leren we in dit deel de Auroraprins ook veel beter kennen. Ik vond zijn personage ijzersterk neergezet. Ik moet zeggen dat ik zijn personage ook wel leuker en interessanter vind dan die van de Zonnekoning. En mede hierdoor vind ik het tweede deel dan ook sterker dan de eerste, maar beide stellen niet teleur.
Ik vind de schrijfstijl erg vlot en meeslepend, de wordlbuilding sterk en het verhaal vind ik goed in elkaar zitten. Emoties en gebeurtenissen worden zo beschreven dat je echt helemaal opgaat in het verhaal. Daarnaast heeft het verhaal een leuk plot, wat er echt voor zorgt dat je op het puntje van je stoel zit en door wilt blijven lezen.
Kort gezegd een verhaal vol emoties, spanning, verlangen, liefde en magie. Aanrader!