Een heerlijke feelgood!

DebbieJ86 DebbieJ86
7 mrt 2021

En toen was het boek 1 dag uit....

De wereld van Laurie stort in als haar vriend Dan na 18 jaar totaal onverwachts de stekker uit hun relatie trekt. Dat ze allebei bij hetzelfde advocatenkantoor werken èn de nieuwe vriendin van Dan zwanger blijkt te zijn, maakt het allemaal niet makkelijker.
Tot overmaat van ramp komt ze ook nog vast te zitten in de lift met Jamie, de knapste man van het kantoor. Jamie aast op zijn beurt naar een promotie binnen het kantoor, alleen maakt hij meer kans als hij een serieuze relatie heeft.
En dus besluiten ze dat een relatie met elkaar faken een goed idee is voor beiden: Laurie kan Dan er mee jaloers maken en Jamie maakt meer kans op promotie. Maar wat als die relatie steeds minder 'nep' gaat voelen?

Een heerlijk feelgoodverhaal! Het begin voelde wat langdradig, maar zette ook wel weer goed neer in wat voor ellendige situatie Laurie was beland. Haar boosheid, verdriet, maar ook haar onbegrip 'wat heb ik gemist?' werden goed weergegeven. Wanneer Laurie en Jamie starten met hun fake-relatie weet je al wel een klein beetje welke kant het boek op gaat, maar toch zijn er nog wat wendingen in het boek die je niet direct aan ziet komen! Van mij had er nog iets meer van de liefde van de bladzijdes af mogen spatten, het bleef wat braaf op sommige punten. Maar het was vooral een heerlijk boek, die ik dus niet zo goed weg kon leggen!

Meer recensies van DebbieJ86