Top thriller!

Desirée 13 november 2025
Het verhaal
Robin is privédetective en ze krijgt de opdracht om de zakenman Gabor Szteenislov te vinden. Hij is de man van Ursula Von Klein, zij is een bekende politica.

Kevin is de assistent van Robin en hij is bezig om een andere zaak op te lossen over een dakloze man.

Maar dan blijken beiden zaken iets met elkaar te maken hebben en zijn ze in groot gevaar.

Beoordeling
Wat een psychologisch sterk en goed doordacht verhaal. Het verhaal komt vanaf het begin in een stroomversnelling die niet meer stopt.

Het eerste hoofdstuk zet je meteen op scherp, wat een spanning! Je leeft meteen mee met Kevin.

Het verhaal heeft twee verhaallijnen, één van het verleden en het andere van het heden. De hoofdstukken over het verleden zijn voorzien van een illustratie. De meeslepende verhaallijnen komen mooi samen in het verhaal.

De personages voelen levensecht en zijn heel mooi uitgewerkt. Vooral Robin en Kevin zijn perfecte karakters.

Het slot is mega spannend en het boek is niet meer weg te leggen. Alle puzzelstukjes vallen op hun plek en niet zoals ik had gedacht.

Op de omslag zie je de indringende ogen van Robin en in combinatie met de titel is het een uitnodigend geheel.

Ik hoop dat er een vervolg komt met Robin de hoofdrol!

Meer recensies van Desirée