Heerlijke feelgood
Het verhaal
Sophie gooit het roer om in haar leven, ze verbreekt haar relatie met Maarten, gaat gezonder leven en naar de sportschool. Daar is Maud haar personal trainer en al snel krijgt Sophie gevoelens voor Maud. Sophie probeert haar hart open te stellen, maar Maud houdt haar op afstand.
Beoordeling
Een heerlijk feelgood verhaal over verliefdheid en jezelf ontdekken.
De schrijfstijl van Yvonne Kersten is duidelijk en de dialogen zijn vermakelijk om te lezen.
Het hoofdpersonage van Sophie is goed uitgewerkt en ze is geloofwaardig neergezet. Ze is onzeker en heeft twijfels.
Het slot is niet verrassend, maar wel erg fijn om te lezen.
Op de vrolijke omslag staan silhouten van twee vrouwen, dit is toepasselijk bij het verhaal. De titel vind ik prachtig, ik kan het blijven herhalen.
Beoordeling
Een heerlijk feelgood verhaal over verliefdheid en jezelf ontdekken.
Het slot is niet verrassend, maar wel erg fijn om te lezen.