Spannend en luguber
Het verhaal
Rechercheurs Hunter en Garcia zijn op zoek naar een meedogenloze moordenaar. Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in de positie van een ster. Na de autopsie blijkt dat ze op een verschrikkelijke manier is vermoord. Dan wordt een tweede slachtoffer gevonden en de tijd begint te dringen. Lukt het de rechercheurs om deze vreselijke moordenaar te stoppen?
Beoordeling
Dit 7e deel van de Robert Hunter-serie is weer fantastisch spannend en luguber. Vanaf het eerste moment pakt het verhaal je vast en laat je niet meer los.
De schrijfstijl van Chris Carter zorgt ervoor dat je aan het boek gekluisterd blijft. Maar je moet als lezer wel goed tegen gruwelijke details kunnen.
Het boek heeft flink wat pagina’s, maar je vliegt zo door het boek heen. Dit komt mede door de vrij korte hoofdstukken.
De privélevens van de personages Hunter en Garcia worden in dit deel niet verder uitgediept, dat is jammer maar het maakt het niet minder goed.
Op de omslag staat een vleesetende plant, dat vind ik goed gevonden en ook een beetje luguber.
Het slot is verrassend en heeft een geniale plottwist, die had ik totaal niet zien aankomen.
Op naar deel 8!
Beoordeling