Heerlijk kerstverhaal
Het verhaal
Maudie heeft een hekel aan kerst. Ze wil graag op wereldreis, dus gaat ze geld verdienen in de kerstkraam van haar oom in Düsseldorf. Dan ontmoet ze Noa, een knappe jongen die gek is op kerst.
Maudie logeert bij haar perfecte nichtje Claire, die de kerst tot in de puntjes wil regelen. De afkeer voor kerst wordt steeds groter en dit heeft een verdrietige oorzaak.
Beoordeling
Een heerlijk kerstig verhaal over liefde, verlies, familie en vriendschap.
De schrijfstijl van Marli Elisa is heel fijn, lekker direct en zonder poespas. De humor ontbreekt zeker niet.
Het karakter van Maudie is goed beschreven en je voelt mee met haar emoties.
Het slot was voorspeelbaar en daardoor extra fijn!
De boodschap die ik uit dit boek haal is dat kerst niet perfect hoeft te zijn, maar het gaat om het samenzijn.
De omslag is knalroze en het ziet er heel erg uitnodigend uit.
Beoordeling
Een heerlijk kerstig verhaal over liefde, verlies, familie en vriendschap.
Het karakter van Maudie is goed beschreven en je voelt mee met haar emoties.
Het slot was voorspeelbaar en daardoor extra fijn!
De omslag is knalroze en het ziet er heel erg uitnodigend uit.