Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een leuk feelgood verhaal

Desirée 26 januari 2024
Anna is samen met twee vrienden een bedrijf begonnen. Maar het bedrijf heeft snel geld nodig. Ze neemt daarom contact op met haar ex David en ze hoopt dat hij wil investeren in het bedrijf. Maar Anna verknalt het en kan alleen nog bij haar vader terecht. Maar haar vader heeft een vreemde voorwaarde, ze mag namelijk geen contact meer hebben met David.

Een leuk feelgood verhaal dat zich afspeelt in de decembermaand. Helaas had er wel wat meer kerstsfeer in het verhaal mogen zitten.

De schrijfstijl is vlot, bevat de nodige humor en is beeldend geschreven.

Het personage van Anna is best egoïstisch, maar ze probeert op haar manier het beste te doen. Ook de andere personages zijn goed uitgewerkt, zo is de verhaallijn van haar ouders ook erg interessant om te lezen.

De titel verwijst naar de periode waarin het verhaal zich afspeelt en op de omslag staan een man en een vrouw bij een kerstboom. Dit moeten Anna en David voorstellen.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Desirée

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.