Advertentie

Cress zit opgesloten in een satelliet. Ze wordt door koningin Levana gedwongen om gegevens van de Aarde te hacken en om hen te spioneren. Als ze Cinder moet opsporen, besluit ze om Cinder te gaan helpen.

Cinder probeert samen met Thorne, Scarlet en Wolf een plan te maken om het huwelijk van koningin Levana en keizer Kai tegen te houden. Cinder is er van overtuigd dat Kia wordt vermoord, zodat Levana alleen de macht heeft.

Ze besluiten om Cress te gaan redden, maar hierdoor raken de vrienden elkaar kwijt. Ze moeten elkaar terugvinden en het opnemen tegen koningin Levana.

Dit derde deel uit de Lunar Chronicles is gebaseerd op het sprookje van Rapunzel. Cress zit in een satelliet opgesloten en ze heeft hele lange haren.

Het verhaal gaat verder waar Scarlet is geëindigd. Wederom is dit een heerlijk spannend en sprookjesachtig verhaal. Het is zo fijn geschreven dat je door het boek heen vliegt.

De personages zijn al erg vertrouwd en het is fijn om verder te kunnen lezen hoe het avontuur verder gaat voor Cinder (Assepoester) en Scarlet (Roodkapje).

De omslag past mooi in de reeks van de vorige delen.

Reacties op: Sprookjes en actie

393
Cress - Marissa Meyer
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners