Geweldig spannend!

Desirée 04 oktober 2023
De afdeling Q krijgt weer te maken met een mysterieuze zaak.

Een vrouw pleegt op haar verjaardag zelfmoord en door haar dood wordt een onopgeloste zaak uit het verleden heropend.

Tijdens het onderzoek blijkt dat een dader al meer dan 30 jaar slachtoffers maakt, zonder sporen achter te laten. De moorden worden heel precies gepland. Carl, Rose, Assad en Gordon doen er alles aan om de seriemoordenaar te stoppen, maar dit is voor hun ook niet zonder gevaar.

Wederom een geweldig verhaal van Jussi Adler-Olsen. Dit is het negende deel uit de Serie Q en het voelt als lezer erg vertrouwd met de bekende personages.

Het boek begint met een bizar proloog, waardoor je wilt ontdekken wat er precies aan de hand is.

Het is een spannend en hard verhaal. Maar het boek bevat ook de nodige humor. Ik heb een aantal keer hardop moeten lachen. Ook is het een actueel boek, want Corona komt ook in het verhaal aan bod.

In het slot vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. Ik kan nu al niet wachten op het volgende deel.

De omslag zorgt ervoor dat je nieuwsgierig wordt naar het verhaal en de titel draagt hier goed aan bij.

Meer recensies van Desirée