Sterke thriller
Anne Verelst en haar team krijgen weer een pittige zaak om op te lossen. Er stikken in Antwerpen mensen zonder aanwijsbare reden. De vraag is of er sprake is van een nieuw virus of een moordenaar? Als de politiek zich er ook mee gaat bemoeien lopen de spanningen hoog op. Ook in het privéleven van Anne zijn de nodige spanningen. Kan ze zich staande houden?
Dit is wederom een sterke thriller over Anne Verelst. Dit boek is het vierde in de rij, maar kan ook los gelezen worden.
De schrijfstijl van Luc Vos is beeldend en het bevat actuele thema’s die het verhaal erg realistisch maken. De korte hoofdstukken zijn fijn om te lezen.
Het boek heeft twee verhaallijnen, die van Anne en de dader.
De hoofdpersoon is Anne en je komt weer wat meer te weten over haar privé leven. Ze maakt een zware tijd door, maar toch zet ze zich volledig in voor haar werk. Het is interessant om de groei van haar personage mee te maken.
Ook zijn er hoofdstukken geschreven vanuit de dader, je voelt daarbij de woede van de bladzijde afspatten.
Het slot is spannend, maar ook wel triest.
Het is een vrij lijvig verhaal, wat mij betreft had het in minder pagina’s ook geschreven kunnen worden. Soms is de snelheid uit het verhaal. Het slot is daarin tegen erg kort beschreven.
De omslag en de titel zijn eenvoudig en daarom extra mysterieus. Wie is de man en wat is dat voor rook?
Ik verheug me al op het vijfde deel van deze serie.
Het boek heeft twee verhaallijnen, die van Anne en de dader.
Het slot is spannend, maar ook wel triest.
Ik verheug me al op het vijfde deel van deze serie.