Wie heeft Jet vermoord?

Desiree Desiree
8 mrt 2026

Jet is de dochter van een van de rijkste families in Woodstock, Vermont. Ze is zevenentwintig jaar en zit nog steeds te wachten tot haar volwassen leven gaat beginnen. Dat komt later wel, houdt ze zichzelf voor. Ze heeft tijd zat.

Tot Jet op de avond van Halloween in haar huis bruut wordt aangevallen door een insluiper. Ze loopt onherstelbare hersenschade op. De arts weet zeker dat ze niet langer dan een week zal leven.
Samem met haar beste vriend van vroeger, Billy, gaat ze haar eigen moord oplossen.

Ik begon met twijfels aan dit boek ivm het concept. Je wordt aangevallen en gaat vervolgens je eigen moord oplossen. Dat is gek. Maar eigenlijk vond ik het concept heel uniek en werd ik van bladzijde één meegesleept in het boek. Dit kwam als eerste door de schrijfstijl. Deze was erg toegankelijk en eigentijds, waardoor ik geboeid bleef. Dat het verhaal verteld werd vanuit het perspectief van Jet hielp hierin ook erg mee.

Samen met Jet probeer je er achter te komen wie haar moord heeft gepleegd en zijn er verschillende aanknopingspunten en verdachten. Gedurende het boek ga je ook weer terug naar de aanknopingspunten en de relatie tot een eventuele verdachte Hierdoor blijft het verhaal logisch en goed te volgen. Ook gebeuren er nog dingen in het verhaal die de spanning opbouwen.

Gedurende het boek had ik vermoedens dat het naar een bepaald persoon ging, die Jet had vermoord. Uiteindelijk klopte dit niet. Hierdoor verraste het plot mij tocht .

Uiteindelijk krijgt dit boek van mij 4.5⭐️, want het was een toegankelijk boek die mij van begin tot eind vasthield en ook wist te verassen.

Meer recensies van Desiree