Aanrader!
Het e-book
Dit gratis ebook bevat 6 korte spannende verhalen van Nederlandstalige thrillerschrijvers. Het ebook kon tijdens de Thriller Weken van 1 tot en met 17 juni 2025 worden gedownload.
- De invaart van Jeroen Windmeijer
- De spiegel van Marelle Boersma
- Franse gasten van Liz Ouwens
- De lift van Rifka Faber
- Meer voor minder van Elvin Post
- Aanslag, een nog niet eerder gepubliceerd bonusverhaal van thrillerschrijverscollectief CrimeSquad.
Beoordeling
Jeroen Windmeijer - De invaart
Bram en Saar leven in een tijd waarbij ze op consult kunnen gaan om te horen of hun toekomstige kind een goed leven zal hebben. Daarna kunnen ze beslissen of ze het kind geboren willen laten worden.
Marelle Boersma - De Spiegel
Leah heeft nieuwe buren gekregen. Het is een ouder stel, maar al snel zorgen ze voor overlast.
Liz Ouwens - Franse gasten
Mevrouw Witte gaat vaak naar het huis van haar vriend Luc. Ze verhuurt dan haar huis als Air B&B. Haar buurvrouw Carla, is het hier niet mee eens, totdat ze verdwijnt.
Rifka Faber - De lift
Inspecteurs Griffioen en Schoenmaker worden naar een hotel gestuurd waar een man dood in de lift ligt.
Elvin Post - Meer voor minder
Miranda ontmoet in een café een ontzettend knappe man. En als snel hebben ze een afspraakje.
CrimeSquad (Marieke Damen en Sander Verheijen)- Aanslag
Oswald werkt als beveiliger van presidentskandidaat Lewis als er een aanslag wordt gepleegd.
De korte verhalen hebben mij positief verrast. Ze waren stuk voor stuk spannend en van een hoog niveau.
Ik kan deze verhalenbundel zeker aanraden.
- De invaart van Jeroen Windmeijer
Liz Ouwens - Franse gasten
Rifka Faber - De lift
Elvin Post - Meer voor minder
CrimeSquad (Marieke Damen en Sander Verheijen)- Aanslag
Ik kan deze verhalenbundel zeker aanraden.