Mooi levensverhaal

Desirée 13 juli 2025
Emil, de man van Lotte pleegt onverwacht zelfmoord tijdens het wandelen van de Camino. Emil was een vluchteling uit Bosnië en Herzegovina en heeft een moeilijke jeugd gehad. Emil en Lotte hebben twee zoons en waren gelukkig. Precies een jaar later gaat Lotte zelf de Camino lopen. Ze hoopt erachter te komen waarom hij zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan ontdekt ze een gruwelijk geheim over haar man.

Een mooi levensverhaal waarin geheimen aan het licht komen.

De schrijfstijl van Anya is beeldend. Ik kan goed voor me halen hoe de situaties er uit zien. Je kan merken dat ze veel research heeft gedaan voor dit verhaal, dat maakt het verhaal erg sterk.

Het slot heeft een bizarre wending en hierdoor valt alles op z’n plaats.

Mijn verwachtingen van dit boek waren best hoog, want het boek heeft de Hebban Thrillerprijs gewonnen. Helaas heeft dit boek mijn verwachtingen niet waargemaakt. Het is best wel even spannend, maar het is voor mij zeker geen thriller.

Op de omslag is een mooi wandelpad te zien en het boek ziet er uitnodigend uit.

Meer recensies van Desirée