Advertentie

Anne Miller is journaliste en ze gaat naar een optreden van de wereldberoemde rockband Road Rage. Als het 3-jarige zoontje Rowland van de leadzanger Rory een paniekaanval krijgt, helpt Anne hem. Anne krijgt het aanbod om mee te gaan op tournee en als ze op Rowland past, mag ze een exclusief artikel over de band schrijven. Het wordt een groot avontuur voor Anne en verloopt anders dan ze had verwacht.

Dit boek heeft me vanaf het begin tot het einde in z’n ban gehouden. Ik moest op de bank blijven lezen totdat het uit was. ‘Vallen’ heeft er voor gezorgd dat ik toch eens wat vaker een ander genre moet gaan lezen. Het is echt een feelgood-roman, maar heeft ook zielige passages.

De verhaallijn leest heel erg vloeiend, bijna net zoals een film. De personages van Anne en Roar zijn het meest uitgewerkt. Vanuit Anne beleef je het grootste deel van het verhaal. De personages hebben inhoud en ik voelde me direct met ze verbonden.

Van de omslag word ik helemaal blij en vrolijk. De titel van het boek is ook de naam van een hoofdstuk, kort maar krachtig.

Op de laatste pagina word het mij pas duidelijk dat er een vervolg is, Opstaan. Dus dit boek MOET ik ook gaan lezen.

Reacties op: Stoppen is niet mogelijk

496
Vallen - Jackie van Laren
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker