Wat fijn als je in een nieuw deel verder kunt lezen over de personages die je in andere delen hebt leren kennen. In dit deel staan de twee mannen, Anne en River centraal.
Het is een lief verhaal over twee mensen die vanaf de eerste ontmoeting voor elkaar voorbestemd lijken. Maar die in de weg naar de ontknoping nog heel veel drempels moeten overbruggen en angsten moeten overwinnen voor ze zich aan elkaar over kunnen geven.

“Er is altijd weer een nieuwe dag die komt, zelfs na de diepe duisternis van de nacht.”

Anne is sociaal soms wat onhandig en River heeft na zijn scheiding besloten om geen romantische relatie aan te gaan. Met niemand. Maar de weg van het hart houd je niet tegen. Dat weet Anne May heel mooi te verwoorden door mooie zinnen te gebruiken om te beschrijven hoe de jongens zich voelen. Zelfs in situaties waarop juist niets wordt gezegd maar alleen wordt gekeken en gedacht. Dat maakt het lezen heel intens en ontroerend.
Deze sfeer weet ze goed vast te houden in het hele boek waardoor het een mooi romantisch boek is om te lezen.
Naast de romantische momenten brengt Anne May ook zaken ter sprake die vaak geen aandacht krijgen zoals huiselijk geweld waarvan mannen het slachtoffer worden,
Tussendoor komen ook de relaties uit de andere twee boeken ter sprake en dat is lang genoeg zodat je ook nieuwsgierig wordt naar hun verhalen (mocht je die nog niet gelezen hebben)
Het maakt dat deze serie echt een serie is die je helemaal uit wilt lezen

Reacties op: Liefde zonder toekomst neemt de lezer mee op de reis die twee personen maken naar elkaar toe.

4
Liefde zonder toekomst - Anne May
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken