Ontroerend en indrukwekkend

Elly 03 november 2024
Ben nu op de helft van het boek, de 1e hoofdstukken heb ik met tranen in mijn ogen gelezen.
Ik ken Tom al een poosje en een klein gedeelte had hij al wel is verteld, maar om het hele verhaal zo te lezen raakte mij enorm.
Tom is een ontzettend mooi mens en ik heb nog meer respect en waardering voor hem en de manier waarop hij in het leven staat na het lezen van de 1e hoofdstukken.

Marcia heeft een fijne manier van schrijven, wat prettig is om te lezen.
Serieus, ontroerend, speels, indrukwekkend met een licht erotisch tintje.
Ben zeer benieuwd naar de rest van dit prachtige boek.