Heerlijke M/M romance read
Bram is een vluchter, verdriet, rouw, stress… Hij spoelt het allemaal weg met drank, pilletjes en Sven (zijn lustenbevredigende vriend/partner) Dat hij daarmee steeds verder wegzakt en dus steeds meer nodig heeft van dit alles ziet hij niet, tot hij wakker wordt in een ziekenhuis bed.
Bram is kwaad op iedereen die hem een helpende hand wil aanrijken en zijn eerste ontmoeting met Maarten de therapeut is er eentje vol schaamte. Maar wanneer zijn volgende feestje volledig uit de hand loopt dan kan hij maar één iemand op hulp vragen … Maarten. Eens hij ja zegt op zijn intake gesprek is er geen weg meer terug… tenzij de spanning tussen beide heren iets te intens wordt.. dan vlucht Maarten … Wat Bram als een afwijzing ziet en zijn verblijf in het centrum onmiddellijk stop zet.
Zal Bram zich in deze teleurstelling en woede aan zijn plan om nuchter en clean te blijven kunnen houden. Of is de afwijzing van Maarten de druppel teveel… Je zal het moeten lezen om te weten.
Wat ik wel kan zeggen is dat je best wat tijd vrij maakt want eens begonnen is er geen stoppen meer aan. De personages zijn zo innemend, zo levensecht en het verhaal zo vol van gebeurtenissen dat je gewoon wil weten hoe het allemaal verder gaat. Het ene plot volgt het andere en beide heren hebben elk hun rugzak om leeg en schoon te maken.
Dat Ryanne kon schrijven wisten we al en met Roel Driven heeft ze de perfecte schrijfbuddy gevonden om haar boeken nog een standje hoger te brengen. Wat betreft mij een topteam die nog heel wat boeken samen mogen schrijven.
Meestal zijn Ryanne en ik het niet eens over welk team we zijn qua personages maar nu moest ik haar het antwoord schuldig blijven. Beide heren zijn gewoon te mooi van karakter om een keuze te maken.