Heerlijk MM verhaal

EllenBdE 30 oktober 2025
We maken in deel 4 kennis met Menno, de broer van Amanda uit een vorige deel.

Menno werkt voor Poppodium en is in volle voorbereiding voor het Muntfestival. De
aanloop ernaartoe is druk en stressvol, zaken die het lichaam van Menno kan missen
als kiespijn. Als daar ook nog eens een aantrekkelijke en opmerkzame journalist Cas
bijkomt raakt Menno steeds meer in de stress wat zijn lijf meer kwaad dan goed doet.
Steevast van overtuigd dat hij Cas gewoon kan negeren door bot en cru te doen
merkt hij zelf op dat hij toch ook niet van Cas kan wegkijken. Wanneer hun eerste
kus er eentje is vol passie en vuur weet Menno dat hij een fout heeft gemaakt. Want
wat hij kan missen in zijn leven is een nieuwsgierige journalist.

Cas is zich echter van geen kwaad bewust maar het bloed kruipt toch waar het niet
gaan kan/mag en via via komt Cas achter het geheim van Menno zijn verleden….
Wanneer hij dit meldt aan Menno stort die laatste zijn wereld in. Letter en figuurlijk.
Zal Cas Menno toch nog kunnen overtuigen van zijn liefde of is het verraad groter
dan wat Menno voelt?

Deel 4 alweer in deze serie en het lijkt erop dat Ryanne veel plezier schept in het
schrijven van M/M verhalen (waardoor je mij dus niet gaat horen klagen) Ik mocht
eerder al wat meelezen maar het uiteindelijke verhaal is weer één en al zwijmelen en
hopen. Twee goed uitgewerkte personages die elk hun drama in het boek krijgen,
verwerken en waar nog meer familiegeheimen worden in ontrafeld. Never een saai
moment dus maar een heerlijk verhaal dat ideaal wegleest bij deze herfstige dagen.
Oh en onthoud goed de naam Thijs … You never know wat Ryanne nog in haar
hoofd heeft met die extra personages.

Meer recensies van EllenBdE

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.