Sexy maar wat tegenvallend

EllenBdE 27 juli 2025
Mijn high hopes werden niet echt ingewilligd bij dit M/m verhaal.

De personages zijn fijn maar een beetje oppervlakkig.
Nadat Payne ontdekt dat zijn man er een OnlyFans pagina op nahoudt besluit hij terug te gaan naar zijn eboortedorp. Hij trekt even bij zijn broer in maar al gauw kan hij terecht bij Beau (vriend des huizes) De deal is het huis opruimen en een beetje op Beau letten en hem leren sociaal worden. Want Beau is onzeker (hij heeft nochtans genoeg mannelijke aandacht) maar zijn karakter is wat chaotisch
en vermoedelijk heeft hij ook autisme. Beau gaat van verlegen naar joviaal en dat is niet erg maar wanneer hij de hand aan zichzelf legt en Payne heb betrapt vond
ik dat Beau wel heel vreemd reageerde voor zijn doen.
En daar wringt het schoentje wat voor mij. Ofwel ga je voor een all the way verlegen personage ofwel voor een lichte exhibitionist. Ook voelde ik de magie niet tussen de twee, toch niet de eerste keer.

Een lichte tegenvaller dus qua opbouw maar qua verhaal wel goed. Ik ben in ieder geval benieuwd naar het volgende boek want er is 1 personage waar ik vraagtekens bij zet maar dat zal nog niet voor het volgende boek zijn.

Meer recensies van EllenBdE