Tegenvallend deel 2

EllenBdE 22 juni 2025
Er is waarschijnlijk iets mis met mijn lees-emo-meter want here we go again.

Ik had hier zulke hoge verwachtingen van. ZULKE hoge verwachtingen. Want ik vond Mason in deel 1 geweldig. Dat was hij in dit deel nog steeds… tot ergens op het einde… Er waren dingen die ik leuk vond, maar meer dingen die ik niet leuk vond. Meestal zijn boeken met zwaar verlies en hoge emo pieken iets voor mij, maar deze miste het doel.

Ik had meer sympathie voor de bij personage dan voor Payton want echt ik hield niet van Payton, DAAR, ik zei het!! Normaal gesproken als een personage zo'n zwaar trauma heeft, hou ik van ze, maar ik had het gevoel dat ze alleen haar trauma was en dat ze niet echt veel karakterontwikkeling had. Ze bleef maar in haar hoofd zitten en er bleef maar herhaling na herhaling herhalen. Haar trauma of verdriet bleef heel mysterieus om dan op het einde maar iets te hebben van Oh dat was het of wat???

Er zit ook best wat spanning in, al creëer je die volgens mij als lezer zelf omdat je dingen met je eigen hoop en fantasie gaat opvullen.

En de eerste pittige scène in het boek … Zo niet Mason… Hij is twee boeken lang, lief, zacht, grappig, en dan ineens … Nope niet de Mason die ik zag (dat was dus zijn enige minpuntje)
Kort samengevat, beetje tegenvallend tweede deel na indrukwekkend eerste deel. Hopelijk is de rest van de serie wel weer goed.

Meer recensies van EllenBdE