Verrassend en verslavend

Erica72 05 oktober 2025
Avery laat huis en haard achter als haar vriend Mason toch niet met haar wil trouwen, hij kan het niet en hoewel hij een ring had gekocht ziet hij zich niet met haar trouwen. In shock vertrekt ze naar Vegas met haar beste vriendin Palmer. In het huis van haar cliënt zou ze kunnen nadenken wat te doen met haar toekomst. Haar ontmoeting met Finn doet haar hart sneller kloppen. Als Palmer voor een acteerklus terug naar LA gaat leert ze Finn beter kennen. Hij heeft een toxische relatie met Nora achter de rug en heeft na een paar maanden single te zijn geweest een time-out te nemen van vrouwen. Avery is de eerste vrouw sinds de break-up die zijn aandacht trekt. Hij valt voor haar en helpt haar zichzelf terug te vinden, op persoonlijk vlak en op seksueel vlak. Ze wil beter worden in de slaapkamer, en vraagt daarbij zijn hulp. Terwijl zij zichzelf weer weet te vinden laat Palmer geen moment onbenut om haar weer naar beneden te duwen, in het kader van vriendschap. Finn en Avery zijn verliefd geworden en langzaam maar zeker geven ze dit aan elkaar te kennen. Beiden zijn herstellende en proberen er hun weg in te vinden, het wordt een weg met pieken en dalen. Zullen ze hun happily ever after krijgen?
Ik heb met gemengde gevoelens dit boek gelezen. Vriendschap is een complexe zaak, ik denk dat velen wel iemand kent dat het type vriendin als Palmer is. Het voeden van onzekerheden alsof je blij mag zijn bevriend te zijn, terwijl ze ergens eigenlijk wel weten dat het niet klopt. De onzekerheden van zowel Avery als Finn zorgden er voor dat je snel van ze gaat houden. Het is verfrissend te lezen dat er vanuit een mannelijk perspectief over zijn onzekerheden wordt geschreven. De ontluikende vriendschap en de afspraak zorgt ervoor dat ze beiden te weten komen wat ze verdienen. De gemengde gevoelens moet je niet als negatief lezen, je wil Avery een knuffel geven en zeggen dat ze van waarde is, onschatbaar en belangrijk is, precies zoals Finn haar ziet. Als zijn koningin....

Meer recensies van Erica72

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.