Liefde is.....

Erica72 08 oktober 2025
Wow, ik kon het boek niet wegleggen. Mirra, Nicolai, Launo en Arne hebben mijn volle aandacht gekregen.

Als Mirra na een jaar van verwaarlozing op meerdere gebieden in hun relatie het gesprek met Launo aangaat, wil hij het niet bekennen dat hij hiervan de aanstichter is. Als hij uiteindelijk eerlijk wordt over zijn gevoelens komen ze er beiden achter dat de zestien jaar die ze samen zijn geweest voor een groot deel op een leugen is gebaseerd. Als Nicolai Mirra laat zien en voelen hoe zij behandeld hoort te worden valt ze uiteindelijk als een blok voor hem. Launo leert Arne kennen in een bar en kan hem niet vergeten, de man die hem kennis laat maken met zijn ware gevoelens.

Het boek is af en toe zo pijnlijk dat ik de tranen in mijn ogen had, je wil tegen ze zeggen dat het uiteindelijk goed met ze komt en dat ze sterker worden hierdoor. Ieder karakter heeft zijn/haar pijn of angsten die ze aan moeten gaan.
Ik zou meer sterren willen geven, dat heeft dit boek verdient!

Meer recensies van Erica72

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.