Keuzes voor Livia
Livia's geheim gaat verder waar dat van Sara eindigd. Ze is er achter gekomen dat Calle Tobias is, en is er kapot van. Als uiteindelijk via een brief blijkt dat hij er zijn eigen redenen voor had hoe alles verlopen is, is ze er kapot van. Ookal waren ze gescheiden, ze heeft er moeite mee om afscheid te moeten nemen van een man die ze lief had. Ze verhuurt haar huis aan Scott, zegt haar baan op en vertrekt naar Oostenrijk. Daar komt ze tot rust en ontmoet ze Marnix, de verhuurder van haar huis. Ze krijgt een soort relatie met benefits met hem, maar weet niet wat ze verder met hem aan moet. Hij komt wanneer hij er zin in heeft en laat niet zien wat hij van haar vindt. Ze begint zich steeds beter te voelen tot haar vader overlijd. In Nederland logeert ze in haar eigen huis bij Scott en voelt ze dat ze een diepere band krijgen door de gesprekken. Ze besluit uiteindelijk haar leven om te gooien en haar carrière een andere richting op te sturen. Hoewel haar gevoelens voor Marnix haar verwarren besluit ze voor zichzelf dat het is wat het is, voor haar. Ze kapt het af met hem, maar dan verrast hij haar.
In Nederland verblijft Scott nog enige tijd hij haar in huis, en verdiepen ze hun vriendschap. Haar nieuwe carrière begint langzaam vormen te krijgen en zo ook haar relatie met Scott. Als ze voor hun vakantie terug naar Oostenrijk gaan gebeurd er iets wat alles kan veranderen. Komen ze hier samen uit?
Ik heb het boek met veel plezier gelezen, het leest vlot weg en hoewel Sara's geheim al even geleden was zat ik er snel weer in. Altijd fijn als er terugkerende karakters in een boek zitten, je wilt toch wetennhoe het hen verder is vergaan. De cirkel is rond, maar als ik eerlijk ben, vond ik dit niet het sterkste deel.