Liefde kent geen tijd, wat goed is blijft goed.

Erica72 30 november 2025

Hannah Utley leert Maddox kennen op de HOP Universiteit. Ze is er net en valt als een blok voor hem... Als haar moeder een beroerte krijgt verlaat ze de universiteit om voor haar te zorgen. Ze laat een brief achter om hem te.laten weten wat er gaande is en dat ze hoopt contact te houden met hem. Maddox is weg voor een uit wedstrijd en als hij terugkomt is ze weg. Geen spoor en geen bericht achtergelaten, verslagen en boos gaat hij verder met zijn carrière en leven.
Vijftien jaar later heeft Hannah een gesprek op kantoor met de nieuwe directie van het bedrijf waarvoor ze werkt, vlak voor het gesprek komt ze erachter dat Maddox haar nieuwe werkgever is en gespannen gaat ze het gesprek in. Pas als haar naam valt binnen het gesprek kijkt hij op. Daar zit ze, de vrouw die hij verloren was en hij vervloekte. Als later blijkt dat een 3e partij schuldig is aan de stilte die volgde na haar vertrek doet hij er alles aan om haar voor zich te winnen. Beiden hebben jaren om in te halen en willen dit voor elkaar krijgen. Hannah woont met haar moeder en nichtje Chelsea samen. De vloek moet toch een keer doorbroken worden, ieder heeft een verlies te verwerken en hij lijkt het antwoord daarop te zijn!
Ik heb weer genoten van dit nieuwe boek van S.J.Tilly. Ze weet de snedige opmerkingen goed te maken, humor en verdriet en acceptatie maken het boek compleet. De karakters, Hannah, Mad Dog Maddox, Ruth, Bunny/Chelsea en Donutman maken het boek. Geen grote drama's, maar een zoektocht naar iets wat gebroken was en weer in elkaar gezet hoort te worden. Ja, ik kijk al weer uit naar het volgende boek.

Meer recensies van Erica72

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een hilarische en spannende donkere romcom met een bloederig randje.

In Broers laat Carolijn Visser via haar familieverhaal zien hoe kunstenaars de behoudende naoorlogse sfeer doorbraken. Lees hier over het Mezza Boek van de Maand.